Champions League: Liverpool 2-5 Real Madrid, Benzema och Vinícius gjorde 2 vardera

Den 21 februari, första omgången av Champions Leagues 1/8-final, förlorade Liverpool med 2-5 hemma mot Real Madrid. Efter att ha släppt in 2 mål först gjorde Real Madrid 5 mål med successiva effektiva attacker. Med denna seger tog Real Madrid ett rejält steg mot trofén!

3:e minuten, Salah snett in i straffområdet från höger, Núñez fångade snabbt bollen, sköt med klacken och gjorde mål, Liverpool 1-0! 13:e minuten stoppade målvakten Courtois bollen i straffområdet och gjorde ett stort misstag, sedan tog Salah chansen och gjorde mål, Liverpool 2-0! För närvarande ser alla fans som bär billiga fotbollströja Liverpool fram emot att se de röda få denna seger, men sedan krossade de kontinuerliga högeffektiva attackerna från Real Madrid Liverpools möjlighet att vinna.

20:e minuten gjorde Benzema i den vita billiga fotbollströja Real Madrid ett kryss. Vinícius sköt snabbt från vänster sida av straffområdet, sedan gick bollen rakt in i målets döda hörn, Real Madrid 1-2! 35:e minuten gjorde Joe Gomez en passning från backplanen, men även Alisson gjorde ett fruktansvärt misstag, bollen träffade Vinícius ben och studsade sedan in i nätet, Real Madrid 2-2! 47:e minuten gjorde Modric en frispark i mitten, Militao som var omarkerad gjorde mål med en nick, Real Madrid 3-2! 54:e minuten gjorde Rodrigo och Benzema ett underbart samarbete, Benzema sköt och bollen träffade Gomez och gick sedan in i nätet, Real Madrid 4-2! 66:e minuten gjorde Modric en kontring på mittfältet, Vinícius gjorde ett inlägg, Benzema passerade lugnt Alisson och gjorde mål, Real Madrid 5-2!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *