Arsenals 10. hjemmesejr i Premier League

Arsenal vendte West Ham United 3-1 hjemme i den seneste runde af Premier League-kampe og fortsatte med at konsolidere deres fordel i Premier League-stillingen. Efter denne kamp rangerede Arsenal først i Premier League-stillingen, 7 point foran Newcastle på andenpladsen, og den forsvarende mester Manchester City er kommet bagud med 8 point.

Spilleren iført Billige Arsenal Hjemmebanetrøje fik en dårlig start på hjemmebane og blev først scoret af West Ham United med et straffespark i det 27. minut. Arsenal, der har sunget hele vejen i denne sæson, har dog ikke travlt. I anden halvleg opnåede de en vending med målene fra Saka, Martinelli og Nketiah, og vandt til sidst 3:1.

Arsenal har vundet 10 Premier League-hjemmekampe i træk, scoret i alt 32 mål, lukket 10 mål ind og afsluttet 1 clean sheet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *