Arsenal 0-0 Newcastle United

Den 3. januar 2023, i 19. runde af Premier League, spillede Arsenal hjemme mod Newcastle United, som spillede ganske godt i denne sæson. Kampen endte med 0:0. Fans iført Billige Arsenal Hjemmebanetrøje var ret skuffede over, at de ikke formåede at indkassere endnu en sejr på hjemmebane. Det var første gang, Arsenal ikke scorede i en Premier League-kamp i denne sæson.

I denne kamp havde Gunners i alt 17 skud, mens Newcastle missede 3 gode muligheder. I sidste runde af sidste sæson tabte Arsenal til Newcastle og missede UEFA Champions League i den nye sæson. Denne gang afsluttede de unge mænd i Billige Newcastle United Hjemmebanetrøje deres 5-kamps sejrsrække i ligaen.

Arsenal fortsatte med at placere førstepladsen i Premier League med 44 point, 8 point foran Manchester City. Newcastle United fik to uafgjorte kampe i træk og blev midlertidigt nummer tre med 35 point.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *