Arsenals nye hjælpeoplysninger: 70 millioner pund til at købe Moises·Caicedo

Ifølge ”Daily Mail” afgav Arsenal endnu et tilbud til Brighton på Caicedo, med en samlet pris på 70 millioner pund. Men Brighton kan afslå det igen, deres forventede pris ville være £80 mio. Chelsea gør også aktive handlinger i håb om at tage en blå Billige Chelsea Hjemmebanetrøje på til ham.

Brighton erklærede, at den 21-årige Caicedo er blevet en af de bedste spillere i Premier League i de seneste måneder, han er ikke til salg og vil fortsætte med at bære Brighton-trøjen og spille for holdet. Men Caicedo udtrykte selv sin intention om at tage af sted på de sociale medier, og han deltog ikke i lørdagens træning, og han vil heller ikke optræde i Brightons hjemmekamp mod Liverpool i FA Cuppen på søndag.

Arsenal er ivrige efter at styrke konstruktionen af deres midtbanestyrke. Deres førstevalg til midtbaneforstærkning denne sommer er midtbanespilleren Rice fra West Ham United. Både Caicedo og Rice er fremragende midtbanespillere og betragtes som ideelle erstatninger for Xhaka og Thomas. Caicedos mulighed for at slutte sig til Arsenal er også ved at blive en stor bekymring for mange fans, der bærer Billige Arsenal Hjemmebanetrøje.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *