Ligue 1: Paris Saint-Germain 3-1 Montpellier, Messi scorede 1 mål

Den 1. februar, den 21. runde af Ligue 1, Paris Saint-Germain 3:1 Montpellier. Mbappé blev skiftet ud i det 20. minut på grund af en skade. Fabian Ruiz bidrog med 1 aflevering og 1 skud og blev kåret som den bedste spiller i spillet. Messi spillede godt med 9 skud og 3 skud på mål. At score 1 mål og skabe 2 chancer. Neymar, klubben tidligere har meddelt, at han var i behandling, deltog ikke i kampen i Billige Paris Saint-Germain Hjemmebanetrøje.

7. minut blev Ramos trukket ned i straffesparksfeltet, dommeren fløjtede et straffespark, Mbappé tog det, men bolden blev reddet, så bekræftede VAR en overtrædelse, Mbappé lavede endnu et straffespark, men missede; 20. minut var Mbappé ikke i stand til at fortsætte spillet på grund af en skade og blev skiftet ud; 34. minut scorede Messi, men ugyldig på grund af offside. Deadlock blev brudt i det 55. minut. Efter Ashrafs skud blev blokeret, scorede Fabian Ruiz med et supplerende skud, Paris Saint-Germain 1-0; 71. minut sendte Fabian Ruiz en assist, Messi scorede, Paris Saint-Germain 2-0; 88. minut scorede Montpelliers Nordan et langskud udefra, Montpellier 1-2; overtid, 16-årige Zaire Emery scorede fra en lille vinkel, og Paris Saint-Germain lukkede sejren 3-1. Herefter akkumulerede Paris Saint-Germain 51 point og fortsatte med at føre stillingen med en fordel på 5 point.

Dette er Messis 697. mål i de fem bedste ligaer, der overgår Ronaldos 696 mål. I alle turneringer i denne sæson spillede Messi 23 gange, lavede 14 mål og 14 assists. Fans, der bærer Billige Messi Spillertrøje over hele verden, er vidne til Messis vidunderlige personlige rekorder på banen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *