Manchester Uniteds form er varm, Tottenhams rangliste er pinlig

Efter Ronaldo tog Billige Manchester United Hjemmebanetrøje af og forlod holdet, har Manchester United vundet mange sejre på banen og ligger i øjeblikket på tredjepladsen. Man kan næsten sige, at Manchester United i øjeblikket er det bedste hold i BIG6. Kampen mod Crystal Palace viste, at holdets gode samarbejde gjorde også fansene fulde af håb. Så hvad er problemet med Manchester United? Det største problem kan være, at styrken af erstatningsspillerne er for langt fra styrken af de nuværende startende 11 spillere. Når en nøglespiller bliver skadet, kan udskiftningsspillerne ikke sikre, at holdet opretholder betydelig kampeffektivitet.

Tottenham er i en akavet position i denne sæson. Rangeringsmæssigt er det ikke så ringe, og der er stadig håb om at kæmpe om fjerdepladsen. Men i det hele taget kan mange fans iført Billige Tottenham Hotspur Hjemmebanetrøje ikke se, hvor holdets håb ligger. De har ikke mange unge spillere som Chelsea til at give noget håb til fans. Og træner Conte vil sandsynligvis forlade næste sæson, og holdet mangler en spirituel guide som Arsenal og ved ikke, hvor de skal tage hen. Det ser ud til, at uanset nu eller fremtid viser Tottenham mindre magt og potentiale end de andre hold.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *