La Liga: Barcelona slog Cadiz 2-0 og førte Real Madrid med 8 point

Den 19. februar, 22. runde af La Liga, besejrede Barcelona Cadiz 2-0 på hjemmebane og fortsatte med at være førstepladsen i La Liga med en fordel på otte point. Med denne sejr har Barcelona 19 sejre, 2 uafgjorte og 1 nederlag med 59 point, stadig på førstepladsen i La Liga-stillingen, 8 point foran Real Madrid på andenpladsen. For de fans, der bærer Billige Real Madrid Hjemmebanetrøje, skal de vente længere for at se deres hold blive det første.

43. minut blev Lewandowskis hovedstød reddet af modstanderens målmand, men så fulgte Roberto op med et supplerende mål, Barcelona 1:0. I første halvlegs stoppetid scorede Lewandowski fra kanten af straffesparksfeltet til 2:0.

Ifølge antallet af indkasserede mål i La Liga har Barcelona uden tvivl et fremragende forsvar. Men i UEFA Champions League eller Europa League kollapsede Barcelonas forsvar. De tabte engang til Bayern München med henholdsvis 0-2 og 0-3 og spillede også uafgjort på hjemmebane mod Inter Milan og Manchester United 3-3 og 2-2. Som fans, der bærer Billige FC Barcelona Hjemmebanetrøje, ved folk ikke, om de skal være glade eller bekymrede for holdet.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *