Premier League: Manchester City 4:1 Bournemouth, 2 mål fra Alvarez

Den 25. februar, 25. runde af Premier League, slog Manchester City Bournemouth 4:1. Alvarez scorede 2 mål, Harland og Foden scorede hver 1. Denne sejr overbeviste alle fans iført Billige Manchester City Hjemmebanetrøje om, at holdet vil overgå Arsenal for at blive nummer et.

15. minut skød Harland og ramte overliggeren, så lavede Alvarez et supplerende skud, Manchester City 1:0! 29. minut assisterede Foden og Haaland scorede med et skub, hans 27. Premier League-mål i denne sæson, Manchester City 2:0! Inden slutningen af første halvleg lavede Bournemouth-forsvarsspilleren en krydsafleveringsfejl, Foden greb chancen og scorede, Manchester City 3:0!

51. minut lavede Foden en aflevering, men blev clearet af modstanderen, så modtog Alvarez bolden og skød, bolden ramte forsvarsspilleren og gik i nettet, Manchester Citys 4:0! Da sejren er i hånden, skiftede træner Guardiola fem spillere i træk. Bournemouth scorede 1 mål før slutningen, Manchester City vandt endelig kampen 4:1.

Samme dag kunne fans iført Billige Liverpool Hjemmebanetrøje ikke se deres sejr, da Liverpool spillede uafgjort 0:0 til Crystal Palace.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *