AC Milan 0-0 Tottenham, med en samlet score på 1 til 0 for at komme ind i top 8 efter 11 år

Den 8. marts, i anden runde af UEFA Champions Leagues 1/8-finale, Tottenham 0-0 hjemme mod AC Milan. AC Milan gik ind i kvartfinalen med en samlet score på 1-0. Forsvarsspilleren Romero i Billige Tottenham Hotspur Hjemmebanetrøje blev udvist efter at have modtaget to gule kort. AC Milans to berømte spillere Seedorf og Shevchenko udtrykte deres lykønskninger til holdet efter kampen.

Det mest truende angreb fandt sted i pausetiden: I det 3. minut af stoppetiden lavede Kane et hovedstød, men blev reddet af modstanderens målmand; 1 minut senere fik AC Milan kontraangreb, og Origi, der kom på bænken, lavede et semi-enkelt mål, men det ramte stolpen.

De gamle fans, der bærer Billige AC Milan Hjemmebanetrøje, vil altid huske holdets kongelige holdning i dets storhedstid, hvor AC Milan var et af de mest magtfulde hold i europæisk fodbold. Men efter toppen indvarslede det et lavpunkt i de sidste 10 år, og dets konkurrenceevne faldt engang til tredjerangs i Europa.

Tottenham har været i dårlig form på det seneste med 2 sejre og 4 tab i de foregående 6 kampe, AC Milan 4 sejre og 2 tab med bedre tilstand. Selvom AC Milans tre angribere Giroud, Diaz og Leon også manglede fremragende præstationer, var deres defensive præstation relativt stabil. Efter at Tottenhams forsvarsspiller Romero blev sendt i det 78. minut, blev det sværere for Tottenham. Således fire pladser bekræftet for Champions League top 8 har: Chelsea, Benfica, Bayern og AC Milan.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *