Benzemas kontraktforlængelse med Real Madrid gik i stå

Frankrigs træner Didier Deschamps gjorde det klart i et interview med Le Parisien, at Benzemas afgang fra holdet under VM var en personlig handling. Så reposterede Benzema på sit personlige sociale medie og skrev: ”Du tør virkelig sige (klovneudtryk).” Men mens han skændes med Didier Deschamps, kan Benzema fortsætte med at bære Billige Real Madrid Hjemmebanetrøje og spille for Real Madrid? Stadig et spørgsmålstegn .

Kontrakten mellem Benzema og Real Madrid udløber til sommer, og begge parter har et ønske om fortsat at samarbejde. Men med hensyn til kontraktperiode og løn er der mange forskelle på de to sider. Real Madrid er kun villig til at tilbyde en 1-årig kontrakt med samme periode som den nuværende, mens Benzema kræver en kontrakt på mere end 2 år og en lønstigning på det eksisterende grundlag, og kontraktfornyelsesforhandlingerne er gået i stå.

Det forlyder, at Real Madrid er meget bekymret over Kane på det nuværende transfermarked. Kane håber at tage Billige Tottenham Hotspur Hjemmebanetrøje af til sommer. Real Madrid, der er i tvivl om fremtiden for Benzema, er meget opmærksom på den engelske angriber.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *