Vil Kane fortsætte med at spille for Tottenham Hotspurs i fremtiden?

Ifølge The Athletic bliver Harry Kanes kontrakt med Tottenham Hotspurs forlænget, spilleren vil fortsætte med at bære Billige Tottenham Hotspur Hjemmebanetrøje i næste sæson. Selvom ingen avancerede forhandlinger er startet, siges Spurs at ”ikke engang overvejer et salg” i øjeblikket.

Kane overhalede for nylig Jimmy Greaves som klubbens førende målscorer gennem tiderne, hans kontrakt med Tottenham udløber om 12 måneder. Manchester United overvejer at tage den 29-årige Kane på en rød Billige Manchester United Hjemmebanetrøje, men Tottenham overvejer ikke engang at sælge ham.

Faktisk er mange fans dybt bekymrede over fremtiden for dette hold. Træner Conte forlader sandsynligvis snart, og den nye træner er endnu ikke besluttet. Tottenhams fremtid er i øjeblikket fuld af usikkerhed. Valget af den nye træner kan i høj grad påvirke Kanes personlige beslutning. Den tidligere engelske spiller Darren Bent sagde, at han tror, at hvis Pochettino vender tilbage til Tottenham som træner, vil Kane blive.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *