en oväntad fotbollsmatch

Från 1-0 till 1-4, till 5-4, en match full av dramatik. I den 34:e omgången av Ligue 1 spelade Lyon mot Montpellier hemma. Lacazette och Vahi arrangerade varsin fyra stora. Upp- och nedgångarna i handlingen gjorde allas känslor höga, och nedräkningshistorien i sista stund drev spelet till en suverän nivå. Till slut slog Lyon Montpellier med 5-4.
I den här matchen gjorde Lacazette och gästlagets 20-årige anfallare Vassi båda fyra mål. Detta är andra gången i Ligue 1:s 75-åriga historia som en spelare från varje lag gör 4 mål. Lacazette, som precis tog på sig Ligue 1-Fotbolls Tröjor den här säsongen, låste upp de fyra första målen i sin fotbollskarriär. Den här säsongen gjorde han 28 mål på 35 matcher i alla tävlingar, inklusive 24 mål i Ligue 1, och gjorde oavgjort med Mbappe för listan över ledande målskyttar. Lacazette, som bar en Fotbollströja Arsenal förra säsongen, gjorde bara 6 mål på 36 matcher. Den 20-årige talangfulla forwarden Vahi gjorde 2 mål inom 1 minut av den första halvleken, och gjorde sedan 2 mål igen inom 2 minuter av den andra halvleken, vilket också visade enastående fotbollstalang.
Detta spel, som inte väckte mycket uppmärksamhet, gav oväntade resultat. Det här måste få folk att sucka fotbollens magi.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *