Manchester City vs Manchester United 6-3,Haaland pysäyttämätön

”Manchester on sininen!” Lokakuun 2. päivänä nuori mies sinisissä Manchester City Jalkapallo Pelipaidat voitti Manchester Unitedin 6-3 Valioliigan 2022-2023 Derbyn ensimmäisellä kierroksella. Haaland oli pysäyttämätön, teki 3 maalia ja 2 syöttöä. 22-vuotias norjalainen hyökkääjä näytti jälleen kerran faneille täydellisen suorituksensa.

Itse asiassa Manchester City on ollut huomattavasti parempi viime kausina, mutta Manchester United oli voittanut neljä peräkkäistä liigavoittoa uuden valmentajan Ten Hagin johdolla, mikä sai fanit odottamaan heidän kilpailevan Manchester Cityn kanssa ”derbyssä”. Kuitenkin vain 7 minuutin kuluttua avauksesta Bernardo Silva auttoi Fodenia tekemään maalin. Heti tämän jälkeen Haaland teki maalin 34. ja 37. minuutilla, sitten 43. minuutilla Foden teki toisen maalin Haalandin tarkalla syöttöpisteellä. Ensimmäisen puoliajan lopussa Manchester City johti 4. pallolla. Sinisissä Manchester City Jalkapallo Pelipaidat pukeneet fanit juhlivat, kun taas monet punaisissa Manchester United Jalkapallo Pelipaidat pukeneet fanit poistuivat stadionilta 45 minuutin jälkeen.

Toisella puoliajalla Anthony Worldbo teki maalin, mutta Haaland ja Foden tekivät jälleen maalin, molemmat suorittivat hattutemppuja, sitten Martial nousi penkiltä tehdäkseen kaksi maalia peräkkäin ja muutti tilanteeksi 3-6. Ronaldo ei pelannut tässä ottelussa, mutta näki Manchester Unitedin fiaskon penkillä.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *