Arsenal takaisin Premier League -luokituksen huipulle, pisteytettiin minuutissa, 3: 2 voitti Liverpoolin

10. lokakuuta on Arsenal Jalkapallo Pelipaidat punainen valtameri. 3: 2 Kotona Liverpoolin voittamiseksi Arsenal päätti juuri viisi Liverpoolia vastaan heidän viivettään ja keräsi kahdeksan peräkkäistä kotivoittoa. Arsenal on palannut Premier League -sarjan huipulle, yhden pisteen edellä Manchester Cityä.

57. sekunnissa Martinelli teki maalin Arsenalille, salamanlakkolle. 34. minuutilla Liverpool tasoitti pistemäärän juuri saapuneiden kalliiden hyökkääjien nunien toimesta. Viimeisellä puoliskolla Saka auttoi Arsenalia ottamaan 2: 1 -johdon. Toisella puoliskolla Firmino tasoitti pistemäärän uudelleen, mutta 74. minuutilla Liverpoolin keskikenttäpelaaja Thiago laski Jeesuksen rangaistusalueelle. Joten Arsenal sai rangaistuspotkun, Saka teki maalin 3: 2: lle pelin lopettamiseksi.

Liverpool oli toinen viime kaudella 92 pisteellä, kun taas Arsenal oli 5. pisteellä 69 pisteellä. Mutta nyt, Arsenal on 14 pistettä edellä Liverpoolista tällä kaudella, ja se on Premier League -sarjassa.

Näyttää siltä, että tällä kaudella Premier League -mestari on todennäköisesti Manchester City tai Arsenal. Manchester City on voittanut 4 mestaruuskilpailua viidessä vuodessa, kun taas Arsenal ei ole koskenut pokaalia lähes 20 vuodessa. Voiko Punainen Arsenal Jalkapallo Pelipaidat lyödä Sininen Manchester City Jalkapallo Pelipaidat loistaakseen finaaliin?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *