Toinen pettymys Barcelona faneille, 3: 3 verrattuna Inter Milaniin

12. lokakuuta Mestarien liigan neljäs kierros kaudella 2022-2023, ryhmä C, Barcelona, Barcelona sitoi Milanon 3: 3 kotona. 9 2302 fania kaatoi Camp Nou -tapahtumaan, mutta FC Barcelona Jalkapallo Pelipaidat fanit olivat jälleen pettyneitä.

40. minuutilla Dembélé teki ensin yhden maalin Barcelonaan. Sitten Barella, Martinez, Gosens teki maalin Inter Milanosta. Lewandowski teki 2 maalia auttaakseen Barcelonaa lopettamaan pelin 3: 3: lla, säilyttäen Ryhmän toivon. Tällä kaudella Lewan on tehnyt 14 maalia Barcelonaan, toiseksi Harlandille.

Ensimmäisen puoliajan aikana Barcelona osoitti vahvaa puolta, 61% pallonhallinnasta, 15 laukausta. Toisella puoliskolla joukkue näytti kuitenkin menettäneen vallan. Ennen tätä ottelua, kun se kohtasi Bayernin ja Inter Milanon kanssa viikko sitten, se oli sama tilanne Barcelonassa. 

Tällä hetkellä Inter Milan on ryhmän toisella sijalla 2 voitolla, 1 tasapelissä, 1 tappiolla ja 7 pisteellä, Barcelona on ryhmän kolmanneksi yhdellä voitolla, 1 tasapeliä, 2 tappiota ja 4 pistettä. Tilanne on huolestuttava. Sen jälkeen kun Messi lähti FC Barcelona Jalkapallo Pelipaidat, Barcelona ei ole voittanut mitään vahvaa joukkuetta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *