Toinen voitto kotona Liverpoolille, maalivahti Alisson ottelun mieheksi

Britannian paikallinen aika 19. lokakuuta, kauden 2022/23 Premier League, Liverpool 1-0 kotona voitti West Hamin, Núñez teki ainoan maalin. Liverpool Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneet fanit hurrasivat jälleen Liverpoolin kotivoittoa.

22. minuutilla Tsimikas teki ristin vasemmalta, sitten Núñez teki otsikon. 39. minuutilla, Núñezin vasemman jalan ampuma osui vasempaan pylvään. 45. minuutilla Gomez likasi Bowenin rangaistusalueella, mutta Alisson pelasti Bowenin rangaistuspotkun.

40 kertaa koskettamalla palloa, 26 kulkee 33 kulun tilalle, 8 kertaa 13 pitkän siirron sijasta, siksi Alisson arvioitiin ottelun mieheksi. Hän on avain, joka takaa joukkueen voiton.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *