Inter Milan voitti helposti FC Viktoria Plzenin 4-0 ja eteni 16. kierrokseen

26. lokakuuta Mestarien liigan C-lohkon 5. kierroksella Inter Milan voitti helposti Plzenin kotonaan 4-0. Inter Milanilla on 3 voittoa, 1 tasapeli ja 1 tappio 5 kierroksella, ja se on lohkon toisella sijalla 10 pisteellä. Plzen 5 peliä 5 tappiota, 0 pistettä. Inter Milan Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit juhlivat rakkaan joukkueensa etenemistä yhden kierroksen aikataulua edellä.

Ensimmäisellä puoliajalla Mkhitaryan ja Dzeko tekivät kumpikin maalin. Toisella puoliajalla Dzeko teki vielä yhden maalin, ja juuri loukkaantumisesta palannut Lukaku teki maalin tultuaan penkiltä. Inter Milan voitti lopulta 4-0.

Tämä on toinen kerta, kun joukkueet kohtaavat. Ensimmäinen ottelu pelattiin UEFA:n Mestarien liigan C-lohkossa, ja Inter Milan voitti Plzenin 2-0.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *