Liverpool 2-0 Napoli, Salah Ottelun mies

Mestarien liigan A-lohkossa 1. marraskuuta Liverpool voitti Napolin 2-0, mikä katkaisi Napolin 13 ottelun voittoputken. Salah ja Nunez tekivät kumpikin maalin. Tämän ottelun jälkeen sekä 5 voittoa että 1 tappio. Napoli on edelleen lohkon ensimmäinen yhden maalin edulla ja Liverpool toinen.

Liverpool Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut Salah teki maalin ja valittiin ottelun mieheksi. Salah on tehnyt maalin viidessä peräkkäisessä Mestarien liigan ottelussa ja tehnyt 7 maalia ja yhden syöttöpisteen viidessä lohkoottelussa. Hän on tällä hetkellä Mestarien liigan maalintekijälistalla tällä kaudella.

Kaikki neljä Valioliigan joukkuetta ovat edenneet Mestarien liigan 16 välieriin. Liverpool on A-lohkon 2. sijalla 5 voitolla, 1 tappiolla ja 15 pisteellä, Tottenham on D-lohkon 1. sijalla 3 voitolla, 2 tasapelillä ja 1 tappiolla 11 pisteellä, Chelsea E-lohkossa 1. sijalla 3 voitolla, 1 tasapelillä ja 1 tappiolla. 10 pisteellä Manchester City sijoittui E-lohkon ensimmäiseksi kolmella voitolla ja kahdella tasapelillä. 11 pisteen tulo G-ryhmän ensimmäisestä sijasta.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.