Miksi Arsenal haluaa hankkia Caicedon?

Arsenal kaipaa epätoivoisesti uusia keskikenttäpelaajia. Koska yksi tärkeimmistä tekijöistä Arsenalin menestyksen takana tällä kaudella on terve Thomas. Kaikkien otteluiden aikana, jotka Thomas aloitti Arsenal Jalkapallo Pelipaidat nro 18, Arsenal on voittanut 74 % Valioliigan peleistä ja 50 % peleistä ilman Thomasia, mikä osoittaa, kuinka tärkeää on minimoida Thomasin loukkaantumisriski. Arteta etsii luonnollisesti elinkelpoista korvaavaa asemaa.

Tyypillisenä nro 6:na Caicedo oli taipuvainen ampumaan laatikon ulkopuolelta Valioliigassa tällä kaudella, ja hänellä on 3/10 laukausta maaliin kaukaa. Mitä tulee tilanteiden luomiseen, Caicedo kulkee usein vastustajan puolustuksen läpi keskeltä, mutta voi myös löytää joukkuetovereita laidasta. Caicedo on myös rauhallinen paineen alla, Second Spectrumin mukaan hän on ollut keskeinen osa Brightonin siirtymää vastustajan painostaessa.

Caicedo 21-vuotiaana on pitkän aikavälin ratkaisu ja sijoitus Gunnersille. Ja hänellä on runsaasti kokemusta – 28 ottelua maassaan ja hän oli varsin vaikuttava Qatarin MM-kisoissa. Vaikka siirtomaksu tulee olemaan korkea, potentiaalisen Caicedon hinta nousee tulevaisuudessa vain korkeammalle.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *