Valioliiga: Arsenalin tasapeli, Tottenhamin tappio

Helmikuun 11. päivänä Arsenal Jalkapallo Pelipaidat pukeneet fanit näkivät joukkueen kotikentällä, että tällä hetkellä Valioliigan ykkösenä oleva Arsenal sai Brentfordin tasatilanteen 1:1. Samana päivänä Tottenham Hotspur Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneita faneja masentui enemmän, kun Tottenham hävisi Leicester Citylle 1:4.

Viime kierroksella Arsenal hävisi 0:1 putoamisesta taistelevalle Evertonille. Tällä kertaa he pelasivat kotonaan Brentfordia vastaan. Uusi apu Trossard nousi penkiltä, sai Sakan keskityksen ja teki maalin 66. minuutilla. Tämä on hänen ensimmäinen maalinsa Arsenaliin liittymisen jälkeen. 8 minuuttia myöhemmin Brentfordin johtava hyökkääjä Tony teki maalin puskulla ja tasoitti tilanteen 1:1.

Tottenham pelasi samana päivänä Leicester Cityä vastaan. 14. minuutti, kun kulmapotku, Bentancur teki maalin, Tottenham 1-0. 23. minuutti, Leicester City teki myös samalla kun kulmapotku, 1:1. 2 minuuttia myöhemmin, kun Tottenham näytti tyhjää puolustusta, Madison oli merkitsemätön rangaistusalueella, teki maalin lähikulmasta, Leicester City 2:1. Ensimmäisen puoliajan pysäytysajassa Ihaianacho teki yllätyslaukauksen, Leicester City 3:1. 81. minuutilla Barnes teki maalin, Leicester City vahvisti tilanteen 4:1.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *