Eurooppa-liiga: Manchester United käänsi Barcelonan 2-1 ja eteni 4-3

23. helmikuuta Eurooppa-liigan pudotuspelien toisella kierroksella ”Red Devils” Manchester United pelasi kotonaan La Ligan jättiläistä Barcelonaa vastaan. Ensimmäisellä puoliajalla FC Barcelona Jalkapallo Pelipaidat pukeutunut Lewandowski teki rangaistuspotkun. Toisella puoliajalla Fred ja Anthony tekivät peräkkäin maalin, mikä auttoi Manchester Unitedia voittamaan 2-1, joten se putosi Barcelonan 4-3 kahdella kierroksella ja eteni 16 parhaan joukkoon.

15. minuutilla Barcelona aloitti hyökkäyksen oikealta. Conte antoi keskityksen, mutta Varane katkaisi hänet. Taistellessaan pallosta rangaistusalueella B Fernandes veti Balden takaapäin ja erotuomari antoi rangaistuspotkun. Lewandowski teki maalin 1-0. 46. minuutilla Manchester United aloitti uuden hyökkäyksen etukentältä. Sancho kaatoi vasemman laidan poikki keskelle. B Fernandes otti pallon ja kääntyi sitten ympäri ja lähetti pallon keskelle, ampui oikealla jalalla, pallo meni suoraan maalin oikeaan alakulmaan, Manchester United 1-1. 72. minuutilla Manchester United jatkoi useita hyökkäyksiä etukentällä. B Fernandes murtautui rangaistusalueelle vasemmalta ja ylitti keskeltä, sitten Ganacho ja Fred tekivät laukauksen, mutta puolustaja estivät, sitten Anthony sai pallon takaa ja työnsi vasemmalla jalalla ja teki maalin kaumasta kulmasta, Manchester United 2-1.

Se on juhla kaikille faneille, joilla on yllään punainen Manchester United Jalkapallo Pelipaidat. Tällä kaudella Manchester Unitedin vaihtopelaajat tekivät yhteensä 19 maalia, eniten viiden parhaan Euroopan sarjan joukossa. Tässä pelissä Ten Hag korvasi Anthonyn tauon jälkeen, mikä muutti laitatilanteen täysin.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *