Copa del Rey: Real Madrid 0-1 Barcelona, 0 laukausta Real Madridin maaliin

2. maaliskuuta Espanjan Kuninkaan Cupin välierän ensimmäisellä kierroksella Real Madrid hävisi kotonaan Barcelonalle 0-1. Koska Barcelonan kolme ehdotonta pääpelaajaa, Lewandowski, Dembele ja Pedri, olivat poissa, Real Madrid Jalkapallo Pelipaidat pukeutuneiden fanien mielestä Real Madrid voisi ehdottomasti voittaa, mutta tulos oli pettymys.

Ensimmäisellä puoliajalla Benzeman maali oli virheellinen. 27. minuutilla, kun Militao palasi puolustukseen tyhjentääkseen, hän ei voinut pysähtyä ajoissa ja potkaisi pallon omaan maaliin. Sitten toisella puoliajalla kumpikaan joukkue epäonnistui maalinteossa, ja lopulta Barcelona voitti Real Madridin 1-0. Espanjan Super Cupista, La Ligasta ja sitten Copa del Reysta, Real Madrid hävisi kolme ottelua kohtaamisessa Barcelonan kanssa!

Itse asiassa Barcelona toivoi saavansa suuremman voiton tästä pelistä, mutta Fatia, joka otti Messi Jalkapallo Pelipaidat nro 10 haltuun, fanit pilkkasivat Real Madridin parhaana pelaajana tässä pelissä. 72. minuutilla Barcelona mursi Real Madridin puolustuksen läpi oikealta, Casey seurasi keskeltä ja teki kaukolaukauksen, mutta vaihtopenkiltä tullut Fati esti 3 minuutiksi tämän laukauksen, jonka olisi pitänyt olla maali.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *