Liverpool 7-0 Manchester United! Salah on Liverpoolin historian paras maalintekijä

5. maaliskuuta Liverpool pyyhkäisi Manchester Unitedin Anfieldillä 7-0, mikä teki Double Red Clubsin historian suurimman tuloksen. Salah, Núñez ja Gakpo tekivät kumpikin 2 maalia, Firmino teki yhden. Liverpool Jalkapallo Pelipaidat nro 11 Salah teki 129. Valioliigan maalinsa Liverpoolissa ja hänestä tuli Liverpoolin kaikkien aikojen Valioliigan maalintekijä.

Pelin ensimmäinen puolisko näytti suhteellisen normaalilta, kunnes 43. minuuttiin asti Gakpo Liverpool Jerseyssä 18. päästä eroon Varanen rangaistusalueelta ja teki maalin oikealla jalalla, Liverpool 1:0. Sen jälkeen kohtaus alkoi karkaamaan hallinnasta. 47. minuutilla Elliott teki ristin ja Núñez teki maalin puskulla, Liverpool 2:0! 50. minuutti, Salah antoi suoran syötön, Gakpo teki maalin, Liverpool 3:0! 66. minuutilla Salah teki laukauksen lähietäisyydeltä, Liverpool 4:0! 73. minuutti, Rashford Manchester United Jalkapallo Pelipaidat ohi Liverpoolin maalivahti Alisson ja ampui, mutta se osui posti. 75. minuutilla Henderson teki ristin ja Núñez teki maalin puskulla, Liverpool 5:0! 83. minuutti, Salah teki jälleen maalin lähietäisyydeltä, Liverpool 6:0! 88. minuutilla penkiltä noussut Firmino teki lopullisen maalin, Liverpool 7:0!

Edellinen 0-7-tappio Manchester Unitedille oli joulukuussa 1931. Tämän pelin jälkeen Manchester United sijoittui 3. sijalle 49 pisteellä, Liverpool 5. sijalla 42 pisteellä, 3 pistettä vähemmän kuin neljäs Tottenham. Liverpool on saavuttanut 4 voittoa ja yhden tasapelin viidestä viimeisestä Valioliigan ottelusta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he ovat olleet voittamattomissa viidessä peräkkäisessä pelissä tällä kaudella. Näissä viidessä pelissä Liverpool pysyi puhtaana ja teki 13 maalia. Liverpool Pelipaita Omalla Nimellä pukeutuvat fanit uskovat tämän joukkueen palaavan neljän parhaan joukkoon.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *