UEFA Mestarien liiga: Chelsea 2-0 Dortmund, eteni puolivälieriin

7. maaliskuuta pelataan Mestarien liigan välierä, Chelsea 2-0 Dortmundilla kotonaan. Sterling teki yhden maalin ja Havertz rangaistuspotkun. Chelsea eteni puolivälieriin kokonaistuloksella 2-1, kolme kautta peräkkäin hän pääsi Mestarien liigan puolivälieriin. Vuonna 2023 tämä on ainoa ottelu, jossa Chelsea teki enemmän kuin yhden maalin. Chelsea Jalkapallo Pelipaidat pukeutuvat fanit näkivät vihdoin Bluesin saavan avainvoiton!

28. minuutilla Reese James syötti oikealta, mutta Wolf pysäytti hänet, sitten Havertz ampui mutta osui pylvään sisäpuolelle. 38. minuutilla Sterling ampui rangaistusalueelle, mutta maali pelastettiin, sitten Havertz seurasi ja ampui, mutta koska Sterling oli paitsiossa, maali hylättiin. 43. minuutti Chilwell leikkasi käänteiseen kolmioon rangaistusalueella vasemmalla, Sterling ampui mutta ohitti, pääsi sitten eroon Roycesta ja ampui uudelleen, Chelsea 1-0! 48. minuutilla, kun Chilwell syötti pallon osui Wolfin käsivarteen, erotuomari katsoi VAR:ia ja antoi rangaistuspotkun. Havertz missasi sen ensimmäisen kerran, mutta kun Dortmundin pelaajat tulivat rangaistusalueelle etukäteen, erotuomari tuomitsi rangaistuspotkun uudelleen, sitten Havertz teki sen valitsemalla jälleen maalin oikean alakulman, Chelsea 2-0 Dortmund!

Tässä ottelussa useat pelaajat keltaisessa Borussia Dortmund Jalkapallo Pelipaidat piirittivät erotuomarin ja ilmaisivat tyytymättömyytensä rangaistuspotkusta. Sitä ennen Chelsea pelasi hitaasti ilman voittoa kuudessa pelissä, sitten voitti 1-0 kotonaan Valioliigassa ja sitten 2-0 Mestarien liigassa. Tämä on ensimmäinen kerta sitten viime lokakuun, kun Chelsea on voittanut kaksi putkeen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *