Eurooppa-liiga: Manchester United 4-1 Real Betis

9. maaliskuuta Eurooppa-liigan 1/8-finaalin ensimmäisellä kierroksella Valioliigan jättiläinen Manchester United voitti La Liga -joukkueen Real Betisin Old Traffordilla 4-1. Rashford, Anthony, Bruno Fernandes ja Weghorst tekivät kukin yhden maalin. Manchester Unitedin 0-7-tappion jälkeen tämä voitto on varsin tärkeä sekä joukkueelle että Manchester United Jalkapallo Pelipaidat käyttäville faneille.

6. minuutilla Bruno Fernandes ylitti pallon oikealta, Rashford pysäytti pallon ja ohitti puolustajan, ampui sitten oikealla jalalla ja teki maalin lähikulmasta, Manchester United 1-0! 33. minuutilla Ayoze Pérez Real Betis Jalkapallo Pelipaidat sai Enriquelta syötyksen rangaistusalueen oikealta puolelta, hän pysäytti pallon rinnalla, ampui sitten oikealla jalalla ja teki maalin kaukokulmasta. Real Betis 1-1!

Toisella puoliajalla, 53. minuutilla, Bruno Fernandes syötti pallon oikealle rangaistusalueen eteen, Anthony pysäytti sen ja leikkasi sisään, ampui sitten vasemmalla jalalla kaukaa kulmasta ja teki maalin, Manchester United 2-1! 58. minuutilla Luke Shaw ajoi vasemman kulman potkun rangaistusalueelle, ja Bruno Fernandes, joka oli pyöristetty keskeltä etupisteeseen, teki maalin lähikulmasta puskulla, Manchester United 3-1! 82. minuutilla Manchester United syötti vasemmalta, McTominayn laukaus edellisestä pisteestä, mutta Bravo pelasti, sitten Weghorst jatkoi lisälaukauksella ja teki ensimmäisen maalinsa Old Traffordissa, Manchester United 4-1 Real Betis!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *