Beauties

Älskar vackra kvinnor. Kikar hellre på en vacker naken kvinna än en naken herre. Några utav de kvinnliga supermodels, skådisar, artister från att jag var liten har jag grävt fram. Börjar dock inse att de är nog i samma ålder som mig:) iallafall några utav dem. Jag som tyckte de var 100 år äldre än mig en gång.

I alla kategorier så är vinnaren, lätt Helene Christensen(och svenska Britt Ekland). Vilken otrolig karisma hon hade, och hennes smaragd gröna ögon är nog något utav det sensuellaste jag sett. Framförallt för mig så vinner alla mörkhåriga damer oxå en easy match.

Stephanie Seymor.

Helene Christensen / Skandinavien möter Sydamerika

I denna video med Chris Isac är hon gudomlig. Finns ingen vackrare skapelse.

Cindy allas Cindy

Paulina Porizkova bodde ett tag i Sverige när hon var liten. Minns henne från alla Vouge tidningarna som hon prydde på 80-talet.

Christy Turlington – en utav mina bästa vänner liknar henne / Anne Widegren & en annan donna från Italia som jag känner som heter Federica. Ja, då har man tur 🙂

Liz Hurley

Svenska Izabella Scorupco

En mycket skelögd Lauren Hutton… men jäklar vad sexigt det är.

Victoria Principal oxå en aning ung.

Linda Evans från Dynastin

Karen Mulder supermodel

Tatjana Patitz

Claudia Schiffer

Jane Seymour

Adriana Lima IS TOP! Dessa blåa ögon till det mörka håret är bara klockrent.

 Kim Wilde

Jacquline Bisset

Roger Moore hade tur bland 2 svenskor. Britt Ekland & Maud Adams

Britt Ekland gifte sig med Peter Sellers. Vilken vacker blondie svedese.

Ursula Andress

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.