”inte vara radda for karleken.”

Jag gillar dig. Bara dig. Nej, jag kommer inte att bli uttrakad av dig. Nej, jag kommer inte att ljuga for dig. Nej, jag kommer inte att tappa mina kanslor for dig. Nej, jag kommer inte att behandla dig elakt, eller gora dig illa som nagon i ditt forflutna gjorde. Nej, jag kommer inte att lamna dig for nagon annan.

Jag forstar att allt detta hant dig forut, men det betyder inte att det kommer att handa tillsammans med mig. Om du spenderar din mesta tid i din relation radd, sa kommer detta att bidra till att relationen sa smaningom dor ut. Om saker andras, om vi tillsammans kampar mot all denna radsla och oro, eller den uppkommer sa tar vi itu med den, tills dess, ar hela jag DIN/ Vero

/ Visst tanker manga sa har? Visst kanner den ena av partnern ofta sa har? Jag har sjalv varit den ”radda” – och lamnat. Jag har aven levt med en person som var sa radd, sa han lamnade mig. Varfor, blir det sa har? Vad tror ni?

Ja, jag vet att jag skall egentligen studera, och det har jag gjort. Pisa & Pinocchio ar ordnade och klara, nu skall jag lara mig ordentligt om Galileo Galilei som foddes i Pisa, och studerade har i Padova pa ett utav varldens aldsta Universitet 🙂 !

#Mario Sorrenti    #Fashion    #Photography    #Doutzen Kroes    #Model    #Rave    #panos yiapanis    

Var bara tvungen att ”fixa” in en snygg harligt fargglad Doutzen som lyser karlekens alla farger !

0 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.