Rökte joint på scen i bästa skurna body.

Provokativ kontroversiell med alla sinnena utlämnande till oss står denna lady för. Jag blir bara glad jag ser hennes pigga ögon. Nu igår så tog hon i lite väl mycket med att sjunga  wrecking ball vackert i den högsta skurna body jag skådat, avslutandes röka joint inför publiken i Amsterdam – lite väl provo provo.

Miley följer sin passion genom att äntligen börja leva ut – ordentligt.

Att beordra US att bli mera liberala som Amsterdammarna`ansåg Miley var ett måste.

Man kan definitivt säga att Miley har definierat sin egna framgång genom att provocera och uttala sig kontroversiellt. Om man tycker det är positivt eller negativt, jamen det kan man ha sin egna åsikt om.

Glöm inte att Beatles, Rolling, Bob Dylan, Lady G och Madonna med fl har alla varit där…..om det är deras sanning och vilja, det kan vi låta vara osagt, eller bara ett sätt att tjäna mera kroners….

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.