Vi var inga vackra barn.

Jag var tvungen att firra en på mig själv oxå. Om jag fick ett barn som såg ut som Kate Hudson, direkt i vassen som moses. Å andra sidan skenet kan bedra, idag är hon en riktig svan. Och smartnosen Beckham hon har kunnat le, och det stort oxå 🙂 ! Himlars vad roliga vi ser ut….

Den där var läskig.

Det där barnet är jag lite rädd för. Mycket märkligt utseende….Scaryyyyy.

Jomen, hon tog igen det om man säger det, den lilla tönt-fian !

Megan var massor med sin engelska hy på Canarias som ung utan skydd ….lite mera strikt numera och sur.

Och Miley hon blev en MJauuuuuu..

Jag tycker att jag är jättelik mig 🙂 Foton när jag är runt 12-15 är uppeldade, såg ut som en vandrande vålnad med frisyr hög som Kleerup och taskig kroppshållning.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.