Victoria Silvstedt mot Umeå – Watch out !

Ostört gled jag icke omkring i Afrika. Den höga febern var några elaka bakterier som krypit in runt foten och lämnat ett bett. Tur familjen har kontakter. Sjukvården är fantastisk här när man får kontakt med dem – inga slappa läkare, utan man känner sig verkligen omhändertagen. Det var till att ge bort 4 hela fulla blodprover, igen. På köpet fick jag veta att min lever, njurar etc mm osv var frisk som på en 20 åring.

De tyckte inte vi skulle sitta och vänta. Ring runt 21 så får ni prov svaren 🙂 ! Jag undrar när man kan ringa sitt icke privata sjukhus efter 21 i Sverige? Jag är ingen patient well known om man uttalar sig så.

Skvaller. 

Victoria Silvstedt är på väg upp till min hemstad Umeå. Jajamänsan, hon skall besöka släkt där uppe. Den korte mannen flög vidare mot Milano. Min kusin sade att jag såg ut som en oskuld i jämförelsevis med den nyfixade 🙂

Min kusin Ullis som träffat Vickan massa ggr stötte in i henne på Arlanda igår. Min kusin tycker nämligen att vi är lika….Hmmmm. Nja det kan jag väl ändå inte hålla med om. Vi är blonda, långa ben, blå ögon och är pratiga – JA ! Men jag har ju slutat med löshår, massa onödig smörja i ansiktet, fake naglar ( och långa – usch! ). Brösten är t om nuförtiden undanstoppade varsamt.

Ett rätt svajigt foto made by Ullis. Vickan ville inte ha close -ups. Ja, inga foton alls fick tagas MEN klart Ullis ville fota rumpen 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.