ÄLSKAT har jag gjort ….och sedan?

Jomen, ni vet jag tänker kläder och skor…. Det har aldrig varit så svårt 🙁 Men vad e detta? Legot säger; ” Älska vad du vill?” ” Vad faaaan skall jag älska..menar önska 🙂  ???” Så jag tänker nej, men jag går ned på stan….. Asssåååå haahah jag hade roligare åt, att de tyckte jag va skojig än att jag hittade något 🙁

Jag hittade en underbar svensk Vanessa tröja med glimten i blicken – Den ville jag ha !

OH, helst hade jag velat ha Vanessa som liten….MEN mamma Viveca hon hade förtur….

Har man sett vackarare barn? Ave Maria,,,,,nooo

Så, medans jag väntar.…så handlade jag ett par supernsygga skor. Det gjorde jag. Sedan ….var jag så skojig sååå t om jag orkade knappt gå ut från butiken hahaha…för att jag var lazy sååå pååå vägen ut  ….handlande jag en super snygg dress i vitt…

Ursäkta, mig….. Legot sade, ” Älska dig vad du vill… Ja, du ÄLSKAT har jag gjort….men önskade…det gjorde jag när du var min…. Ahhhh, det är inte på ngt sätt skoj faktiskt…ALLA som är ihop med person som älskar NI har funnit lyckan…. SOM JAG <3

Jag kommer älska MERA ( HAPPY ) när det kommer.

Jag är svenska.

TACK, GUD!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *