Snacka om att här osar det sexighet.

Vilka män. I Dolce ´s reklam har man verkligen lyckats skapa hur den italienska mannen i sin fulla blomstring sempre talar med kroppen. Han må vara lurig och blickar alltid mot vackra uppenbarelser som kvinnor MEN ingen är så sensuell och nära passionerade som en italiensk man, eller likaså fullt egoistisk och mammig.

Underbara vackra italianos!

 

Det var väl skoj med lite män? Brukar ju alltid vara vackra sensuella kvinnor som kikar fram på bloggen… MEN kunde inte motstå dessa vackra eleganta, manliga, barnsliga lekande män…som D&G herrarna skapat med Taormina i bakgrunden…. Så himla italienskt sexigt så jag dööööööööör !

Jag tycker att det inte finns något sexigare när män talar med hela sin kropp…. Det är något verkligen avslappnat och begärligt i det. 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *