IPL behandling idag

På schemat idag står det IPL behandling hos Camila på Salong C. Jag går ju hos henne regelbundet och gör MBE 1000 behandlingar. Resultatet av de bahandlingarna med min hy är helt fantastiskt. Dock så har jag lite kvar av de prickarna efter att det var så inflammerat på ens sidan av kinden. Där ska vi nu ta i med lite hårdare tag idag med en IPL behandling. Det ska bli lite spännande för det är nåt helt nytt för mig att testa. Kommer självklart att skriva om resultatet här på bloggen senare.
Ja som ni kan se på bilden så är min hy i toppkonditition nu. Så jämför bara med den andra bilden som togs i november så ser ni den otroliga skillnaden.

20130225-095823.jpg

20130225-095905.jpg

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*