Ny vinterkappa

Det där med att hitta en passande och snygg vinterkappa har alltid varit ett litet krux som jag har fått tampas med under så många år och för att inte tala om hur det var när jag bodde i Luleå. Nu är det iallafall inte riktigt lika kallt här i Stockholm på vintrarna som tur är. Jag har nu under senare hösten spanat in en kappa från Restyle.pl Men jag har tvekat att köpa den pga de vida ärmarna då det kanske skulle blåsa in kallt. Men det var just de ärmarna som gjorde att denna kappa fångade min uppmärksamhet. Nåväl det blev iallafall att jag klickade hem denna kappa, och jag älskar den och förvånansvärt så är den inte så kall runt ärmarna, men man måste nog tänka på att klä sig lite under.

20131128-121204.jpg

0 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*