Selfie Guide

så här tar du bästa selfies

1. Zooma inte när du tar bilder med Iphone eller annan telefon. Bilderna förlorar då stor del av sin information och blir garanterat suddiga. När du behöver zooma gå närmre eller beskär hellre för bättre kvalitet.

2. Rörelse oskärpa: om du rör din mobil när du tar bilderna blir de med stor sannolikhet suddiga. Nästa gång ta ett djupt andetag, andas ut i ett par sekunder innan du trycker på utlösaren .

3. Ljuset är allt. Tänk på att det finns tillräckligt med ljus när du bestämmer dig för att ta bilden. Ljuset behöver komma från framsidan och ska helst vara ett indirekt ljus. Stark sol och särskilt mitt på dagen ger skarpa fula skuggor, därför är molnigt väder bäst, och det kan vara lättare att ta bilder inomhus än utomhus. Strålar solen in genom fönstret, kan du föreställa dig mellan en gardin och fönster för att få till en mjuk belysning.

4. Kolla över hur bakgrunden ser ut du vill inte publicera bilder offentligt med din tvätt som del av din bild. Bakgrundsfärgen smittar av sig på din hudton, så att fotografera sig själv mot en röd vägg brukar inte vara en fördel.

5. Välj din vinkel Genom att hålla upp kameran lite ovanför dig själv och ta bilden snett uppifrån, ser du mer visuellt tilltalande ut.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.