Singapore

Det har gått ett bra tag sedan jag skrev sist och det är för att vårt liv har varit lite ”madhouse” ny lägenhet som skulle möbleras från scratch, Laberos nya Show skulle sättas upp på Raffles Hotel, alla papper/tillstånd ordnas, Nicoles skola fixas och allt inom loppet av två veckor. Blir bara trött av tänka tillbaka. Nu börjar det mesta bli klart.

Vårt nya hem här i Singapore är på Ritz Carlton Residences vilket är ett fantastisk ställe. Förutom tennisbana, eget gym, två pooler, bibliotek har vi i huset en egen General manager, 24/7 concierge service och frukost inkluderad 5 dagar i veckan. Looooove it…….

20140813-224154-81714075.jpg

Nya showen heter A Night of MAGIC at Raffles det är en intim magisk föreställning i vackra och legendariska Jubbile hall teater som ligger på Raffles hotel. Har ni vägarna förbi Singapore missa inte denna

20140813-231848-83928229.jpg

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *