Ronaldo keert terug naar eerste elftal training

Cristiano Ronaldo werd geschorst en geschorst vanwege zijn vroege vertrek tegen Tottenham. Na de gesprekken tussen Ronaldo en Ten Hag nam Ronaldo deel aan de training van het eerste elftal, ter voorbereiding op de Europa League en het WK.
Hoewel het vroegtijdig verlaten van het veld in strijd is met de beroepsethiek, is het uitgangspunt van Ronaldo de hoop op meer speelkansen. Ik denk dat het geweldig is om zo’n sterke wilskracht te hebben om zichzelf te bewijzen in de Premier League. Moeten we niet te streng zijn voor een 38-jarige speler? Volgende maand zal Cristiano Ronaldo de Portugal Voetbalshirts dragen om het nationale team van Portugal naar het WK te leiden, en ze worden ook beschouwd als een van de favoriete teams om het WK te winnen.
Als er geen ongeluk gebeurt, heeft Cristiano Ronaldo de hoop om het Manchester United Voetbalshirts te blijven dragen om terug te keren naar de lijst met wedstrijden of zelfs te beginnen. Laten we uitkijken naar Ronaldo’s volgende Europa League en het WK van volgende maand.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *