Ronaldo afgewezen door Portugal om deel te nemen aan WK, land verklaart Ronaldo-status

Nu de openingstijd van de Qatar World Cup steeds dichterbij komt, hebben veel nationale teams over de hele wereld hun eigen nationale spelersformaties aangekondigd en zij zullen hun land vertegenwoordigen op het WK. Ten opzichte van de meeste nationale voetbalteams krijgen sommige nationale teams extra aandacht. Sommige nationale teams met bekende sterren, zoals Ronaldo en Messi, zijn vanaf het begin van de trainingen gevolgd.
Ronaldo’s Portugese nationale team heeft ook de lijst bekendgemaakt van spelers die deelnemen aan het WK, met in totaal 26 spelers, inclusief wisselspelers, wat wellicht de laatste keer is dat Ronaldo een Portugal Voetbalshirts draagt ​​om deel te nemen aan het WK. Hoewel de prestaties van Ronaldo in Manchester United dit seizoen niet erg goed zijn, geven sommige Portugese staatsburgers aan dat het moeilijk te begrijpen is waarom Ronaldo deze keer in het nationale team zal komen, en beschuldigen ze Ronaldo zelfs van deelname, waardoor het Portugese voetbalteam mogelijk niet scoort een doel. Het Portugese nationale team heeft echter zijn eigen overwegingen. Het nationale team heeft Ronaldo nog steeds nodig. Dat is hun nummer één ster. Zijn positie is dit seizoen niet veranderd door zijn prestaties. Hij zal ook de weg vrijmaken voor het Portugese nationale team.
Veel fans die van Ronaldo houden, hebben ook van tevoren hetzelfde Portugal Voetbaltenues gekocht en hun steun betuigd aan Ronaldo, in de hoop dat Ronaldo geen last zal hebben van de buitenwereld en dat hij wonderen kan blijven doen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.