WK-opwarmwedstrijd: Argentinië 5-0 VAE, Duitsland 1-0 Oman

In de laatste opwarmwedstrijd voor het WK versloeg Argentinië de Aziatische ploeg Verenigde Arabische Emiraten eenvoudig met 5-0. Duitsland versloeg Oman met 1-0.
Op dit WK zit Argentinië in dezelfde groep als Saoedi-Arabië, Mexico en Polen. Deze vriendschappelijke wedstrijd is ook een zeer belangrijke wedstrijd voorafgaand aan de voorbereiding op het WK, vooral om de aanvallende en verdedigende overgangen van het team te testen, hoe de verdedigingslinie moet worden aangepast en de mate van integratie tussen teamgenoten. Tegelijkertijd is het ook nodig om ervoor te zorgen dat er tijdens de wedstrijd geen blessures ontstaan ​​en dat alle leden succesvol kunnen deelnemen aan het WK.
Aan het spel is te zien dat Argentinië in goede conditie verkeert. Messi, die de Argentinië Voetbalshirts draagt, speelt een pass en een schot vlot af. Ook teamgenoot Di Maria verkeert in uitstekende conditie. Als de toestand tot het einde wordt vastgehouden, Argentinië De kans op het winnen van het kampioenschap moet groot zijn.
Vergeleken met de scherpte van Argentinië leek de wedstrijd van Duitsland tegen Oman een beetje slordig en traag. Hoewel Duitsland de overhand had, waren er zowel in de aanval als in de verdediging mazen in de wet. Als de spits van Oman niet twee doelpunten had gemist, had het einde van de wedstrijd misschien niet zo geweest. Misschien omdat ze zich niet hebben aangepast aan de regio en het klimaat, staat het Duitse team er niet goed voor. Ik hoop dat het Duitse team kan opvrolijken en hard kan werken voor het Duitsland Voetbaltenues.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.