WK – Argentinië met 1-2 ingehaald door Saoedi-Arabië

Argentinië verloor met 1-2 van Saoedi-Arabië in de eerste wedstrijd van Groep C van de groepsfase van het WK in Qatar. In de eerste helft scoorde Messi de eerste strafschop. In de tweede helft scoorde Saudi-Arabië 2 doelpunten op rij om de ommekeer te voltooien.
De ene kant is het favoriete team onder leiding van Messi, die voor het laatst de Argentinië Thuisshirt droeg tijdens het WK, en de andere kant is het Saoedische team dat Azië uit snelt.Voordat de wedstrijd begon, voorspelden veel prognosebureaus dat Argentinië zou verslaan het Saoedische team en leidde de score veel, zoals Engeland versloeg Iran met 6-2.
Nadat het spel was begonnen, overtrof het echter de verwachtingen van de mensen. In de eerste helft, in de 10e minuut van de wedstrijd, nam Messi een strafschop en scoorde een doelpunt. Argentinië leidde tijdelijk met 1-0. Bij de rust brak de Argentijnse ploeg de 1-0 niet door. Veel doelpunten tijdens de periode werden afgekeurd voor buitenspel en het doelpunt was ongeldig. In de tweede helft begon de situatie om te keren. Het Saoedische team begon snel in de tegenaanval en ook de verdedigende kracht verbeterde. Ze scoorden 2 doelpunten in 5 minuten en haalden de score direct in. Uiteindelijk verloor Argentinië met 1-2 van Saudi Arabië.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.