Chelsea biedt Enzo opnieuw een bod van 130 miljoen euro

Een aantal Britse media brachten het nieuws dat Enzo Fernandez op het punt staat naar Chelsea te komen, en zijn Benfica-team heeft het bod van Chelsea van 130 miljoen euro geaccepteerd.
Enzo Fernandez werd geselecteerd als beste jonge speler op het WK 2022 in Qatar. Enzo’s uitstekende prestatie tijdens het WK in een Argentinië Voetbalshirts heeft de aandacht getrokken van veel Europese clubs. Eerder deze maand nam Chelsea contact op met Benfica, in de hoop dat Benfica Enzo zou laten vertrekken. Benfica wees destijds het aanbod van Chelsea af. Vervolgens tekende Chelsea een aantal nieuwe hulpmiddelen en dacht de buitenwereld dat ze het contract met Enzo hadden opgegeven.
Maar het is duidelijk dat de nieuwe Chelsea-baas Burleigh in staat lijkt te zijn om Enzo op de Chelsea Voetbaltenues te zetten, die gaat winnen. Nadat Burleigh Chelsea overnam, zijn er twee transferwindows geweest. Als Enzo wordt meegerekend, hebben ze ruim 500 miljoen euro geïnvesteerd in de transfermarkt. Echter, gezien de spelers die ze hebben gecontracteerd, Sterling, Auba Behalve Mayyang en Coulibaly, is de oudste Cucurella van andere spelers niet ouder dan 24 jaar.
Nu de 21-jarige Enzo op het punt staat toe te treden, beschikt Chelsea al over een groot aantal getalenteerde jonge mensen. Chelsea zal deze zomer een grote verandering inluiden, en deze jonge mensen zullen de belangrijkste kracht worden van dit blauwe team. Daarom is het bereiken van de Premier League dit seizoen niet het enige doel van Burleigh, hij is al begonnen naar de toekomst te kijken.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *