Arsenal kondigt een nieuw contract aan met Martinelli tot 2027

Arsenal en de 21-jarige spits Martinelli verlengden een nieuw contract, het nieuwe contract loopt af in 2027, het contract bevat de optie om nog een jaar te verlengen. Wekelijkse lonen zijn ook gestegen van £ 70.000 tot £ 180.000.
De 21-jarige Martinelli stapte in 2019 over van het Braziliaanse tweede elftal naar Arsenal voor een prijs van 7,1 miljoen euro. Vanaf het moment dat hij het Arsenal Thuisshirt aantrok, viel zijn unieke manier van spelen bij iedereen in de smaak. En zijn huidige waarde heeft 60 miljoen euro bereikt. Het oorspronkelijke contract loopt af in 2024. De afgelopen seizoenen is Martinelli hard gegroeid. Tot nu toe speelde hij 111 wedstrijden voor het team in de Arsenal Voetbaltenues, goed voor 25 doelpunten en 16 assists.
Bij het verlengen van het contract herinnerde Martinelli zich de trots en vreugde toen hij voor het eerst de Arsenal-trui kreeg en het teamlogo zag. Martinelli bekende ook liefdevol tegenover Arsenal: ”Ik hou van alles aan Arsenal, ik hou van deze stad, ik hou van mijn teamgenoten, ik hou van de fans, ik hou van deze club, en ik zal er mijn best voor doen.”
Voor de trouwe fans van Arsenal is winnen of verliezen niet het belangrijkste voor hen, het geloof van de spelers in de club en toewijding aan de club zijn het belangrijkste. Het is duidelijk dat Martinelli het deed, en hij heeft nog steeds onbegrensde mogelijkheden in de toekomst als jonge man, en er wordt verwacht dat hij in de toekomst een Arsenal-legende zal worden.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *