Marseille versloeg Paris Saint-Germain met 2-1

In de 1/8 finale van de Franse beker speelde Marseille thuis tegen Paris Saint-Germain. Sanchez, die Olympique de Marseille Thuisshirt nr. 10 droeg, scoorde het eerste doelpunt, Neymar assisteerde Ramos om gelijk te maken met een kopbal en Malinowski bezegelde de overwinning met een wereldgolf. Uiteindelijk versloeg Marseille thuis Paris Saint-Germain met 2-1 en miste Paris Saint-Germain de kwartfinales van de Franse beker na verlies.
In deze wedstrijd was Mbappé afwezig vanwege een blessure en Messi droeg het nummer 10 Paris Saint-Germain Voetbaltenues om het team te leiden om Marseille uit te dagen. Aan het begin van de wedstrijd werd Paris onderdrukt door Marseille. De 35-jarige Messi was duidelijk een beetje moe na het starten en spelen van de hele wedstrijd voor vele opeenvolgende wedstrijden. In deze wedstrijd miste Messi vier schoten en de algehele prestatie van het team was ook erg traag. Het optreden op het middenveld was chaotisch en veroorzaakte veel fouten. Ik denk dat iedereen moet weten dat voetbal nooit een eenmansspel is.
Geconfronteerd met Marseille, dat in zo’n staat goed presteerde, kon Paris alleen in de knock-outronde worden uitgeschakeld. Ik hoop dat het team in de volgende Champions League-wedstrijd tegen Bayern hun toestand kan aanpassen en hun fysieke conditie zo snel mogelijk kan herstellen. Ik hoop dat Mbappé zo snel mogelijk kan herstellen om volgende week de wedstrijd tegen Bayern in te halen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *