Strijd om de top van het leaderboard

Het Premier League-kampioenschap is de meest kritieke periode ingegaan, Arsenal vs. Manchester City thuis. De Bruyne opende in de eerste helft de score en Saka, die een Arsenal Voetbalshirts droeg, scoorde een strafschop. In de tweede helft scoorden Grealish en Haaland twee doelpunten op rij. Uiteindelijk versloeg Manchester City Arsenal met 3-1 en kwam gelijk met 51 punten. Arsenaal. In het geval van nog één wedstrijd voerden ze de lijst aan met een doelsaldovoordeel.
Hoewel Arsenal aan het begin van het seizoen erg goed presteerde, beschikt Manchester City over topspelers als middenvelder van wereldklasse De Bruyne en doelpuntenmachine Haaland en een uitstekend tactisch systeem. Wanneer de punten 8 punten achterstand zijn, is Manchester City nog steeds de Premier League. De favorieten om de titel te winnen,Manchester City Thuisshirt zijn nog steeds de best verkochte Premier League. In deze wedstrijd werd Arsenal qua ervaring en tactiek onderdrukt door Manchester City. De drie doelpunten van Manchester City kwamen allemaal voort uit fouten of diefstal op de verdedigingshelft van Arsenal. De toestand van Grealish wordt steeds beter. Hij betrad direct het strafschopgebied en scoorde een doelpunt om in te halen. De Bruyne is het waard om een middenvelder van wereldklasse te zijn. Hij ving direct de fout van Fuan Jianyang op en lobde direct het doel. Hij assisteerde Harland ook bij het scoren van een doelpunt, waarmee hij Harland’s staat van niet scoren in drie opeenvolgende wedstrijden doorbrak.
Hoewel de punten gelijk zijn, heeft Arsenal op dit moment één wedstrijd minder dan Manchester City en ligt het initiatief om het kampioenschap binnen te halen nog steeds bij Arsenal. Manchester United, op de derde plaats, is dit seizoen herboren en heeft momenteel 46 punten gescoord. Voetbal is altijd onvoorspelbaar geweest en het is tot het laatste moment nooit zeker wie de uiteindelijke kampioen zal zijn. Maar als Manchester City deze staat in de volgende wedstrijd kan vasthouden, dan is de kans om de Premier League te winnen nog steeds erg groot.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *