Slechtste speler van het jaar

Real Madrid-spits Hazard won onlangs de titel van slechtste speler van het jaar in de Spaanse krant Marca met 56% van de stemmen.
Hazard was ooit een veelgeprezen voetballer. Voordat hij het Real Madrid Voetbaltenues aantrok, speelde Hazard voor Chelsea in de Premier League en maakte hij ook deel uit van het Belgische nationale team. Zijn vaardigheden en talent hebben hem tot de focus van het wereldvoetbal gemaakt en hij werd ooit beschouwd als een van de beste spelers ter wereld.
Nadat hij bij Real Madrid kwam met een waarde van maximaal 160 miljoen euro, hopen fans dat Hazard Ronaldo’s nummer 7 –Trainingsshirt kan overnemen en het team kan leiden om verder te gaan. Maar niemand had kunnen vermoeden dat Hazard, sinds hij naar Real Madrid kwam, niet langer de vitaliteit zou hebben die hij bij Chelsea had. Hij werd extreem kwetsbaar en bracht bijna meer dan 60% van zijn tijd in bed door. Het is denkbaar dat zijn veldstatistieken ook erg lelijk zijn. Dit is misschien ook de reden waarom hij twee jaar op rij de titel van slechtste speler won.
Het oogsten van de titel van de slechtste speler van het jaar is een waarschuwing voor Hazard. Voor het team kunnen ook het imago en de reputatie van het team worden aangetast. Voetballers moeten altijd hun competitieve staat en levensstijl behouden om meer overwinningen en eerbetuigingen aan het team in het spel te brengen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *