intense romeinse derby

In de 27e ronde van de Serie A verloor Roma met 0-1 van Lazio. 0-1 thuis in de heenwedstrijd en 0-1 in de terugwedstrijd. Roma leed een dubbelspel van Lazio. En miste de kans om terug te keren naar de top vier in de Serie A. Maar in deze derby van Rome is de hoofdpersoon niet een speler die een Voetbal Shirt Met Naam draagt, maar de scheidsrechter.
In deze wedstrijd toonde de scheidsrechter in totaal 5 rode kaarten en 8 gele kaarten. In de 32e minuut maakte Roger Ibanez, die AS Roma Uitshirt nr. 5 droeg, een fout, en twee gele ballen werden één rood en werden van het veld gestuurd. In de 42e minuut kregen de coaches van beide partijen ruzie en kregen ze elk een rode kaart. Na de wedstrijd kwamen spelers van beide kanten met elkaar in botsing en kregen ze elk een rode kaart. In totaal werden 31 overtredingen begaan door beide partijen, inclusief leden van de technische staf.
Als Rome deze wedstrijd kan winnen, zal het Lazio en AC Milan inhalen en naar de derde plaats in de Serie A stijgen. Het is jammer dat Mourinho ook met een rode kaart van het veld werd gestuurd en vanaf de zijlijn niet kon bevelen. Uiteindelijk verloor hij de wedstrijd en kon alleen de vijfde plaats behouden. Uiteraard domineerde de scheidsrechter alles in deze wedstrijd.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *