Salah mag niet worden bekritiseerd

Tegenwoordig wordt Liverpool beschouwd als het beste team van Europa omdat ze veel uitstekende spelers hebben. Onder hen is Mohamed Salah de meest capabele aanvaller van het team. Als zodanig is zijn Liverpool shirt een van de kenmerken van het team. Dit seizoen heeft hij Liverpool met 82 punten naar de top van de Premier League geleid.

Nog indrukwekkender is dat Liverpool 25 punten verwijderd is van de als tweede geplaatste Manchester City. En Salah scoorde dit seizoen 20 doelpunten en acht assists in 38 wedstrijden. Als gevolg hiervan ontving hij veel lof. Hoewel zijn optreden in de kwartfinales van de Champions League dit jaar werd overschaduwd door het Atlético Madrid shirt, had dit geen invloed op zijn populariteit. Hij werd echter onlangs bekritiseerd door Liverpool’s legende Steve Nicol. Nicol denkt dat Salah de meest teleurstellende speler van Liverpool is, maar de winning streak van het team heeft zijn middelmatige prestaties overschaduwd.

Nicol’s kritiek is naar mijn mening complete onzin. Salah is nu de top 10-speler ter wereld en wordt geschat op 150 miljoen euro. Als zo’n speler wordt bekritiseerd, verdient niemand het te worden geprezen. Daarom mag Salah niet bekritiseerd worden.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *