Aubameyang is niet blij met zijn huidige situatie

Onlangs, met alle vijf grote Europese voetbalcompetities geschorst, moeten veel spelers thuis blijven. Daarom beginnen sommige spelers tijd te krijgen om over hun toekomst na te denken. Zo is Pierre-Emerick Aubameyang, de meest capabele speler van Arsenal, niet blij met zijn situatie. Hij wil Arsenal verlaten en het Barcelona shirt dragen. Waarom wil hij dat?

Omdat Arsenal in meerdere seizoenen geen goede resultaten heeft behaald. Tot dusver zijn ze dit seizoen als negende geëindigd in de Premier League, tot grote ongenoegen van Aubameyang. In 2018, toen hij het Borussia Dortmund shirt uittrok en bij Arsenal kwam, had hij een visie voor het team. Met dit team hoopte hij groot succes te behalen. Maar nu is het tegendeel waar. Als gevolg hiervan begint hij na te denken over het verlaten van het team. En onder andere teams is hij meer voor Barcelona, ​​daarom wil hij meedoen.

Tegelijkertijd wordt zijn vaardigheid ook erkend door Barcelona. Hij scoorde dit seizoen 20 doelpunten in 31 wedstrijden. Uit de voorstelling blijkt dat hij nog steeds een topspits is. En Barcelona hoopt Lionel Messi te helpen met een capabele aanvaller. Daarom denk ik dat Aubameyang zijn wens om zich bij Barcelona aan te sluiten waarschijnlijk zal realiseren.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *