Harland staat bekend om zijn aanvallende vermogen

Onlangs publiceerde de gezaghebbende Duitse transferwebsite een lijst met alle prijsverhogingen van voetballers dit seizoen. Onder hen staat Erling Harland, die net dit seizoen het Borussia Dortmund shirt droeg, op de eerste plaats. Een jaar geleden was hij 5 miljoen euro waard, maar nu is hij 80 miljoen euro waard. Dat is een geweldige stijging!

Waarom is zijn prijs zo veel gestegen? Omdat hij geweldig was in de Champions League. Hij scoorde dit seizoen 10 doelpunten en een assist in acht wedstrijden in de Champions League. En zijn optreden overschaduwde bijna de schittering van het Liverpool shirt. In de groepsfase speelde hij als speler van Salzburg tegen Liverpool. Echter, na rust was de situatie niet goed voor Salzburg, dat met 3-2 achterstand stond.

Toen kwam Harland op als invaller. Zijn optreden gaf Salzburg meteen een offensieve boost. En hij scoorde de gelijkmaker in de 60e minuut. Hoewel Salzburg de wedstrijd uiteindelijk met 4-3 verloor, wordt zijn aanvallende vermogen erkend.

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *