Fredagskväll med Alex!

Hej på er!

Har tillbringat hela eftermiddagen med min supervän, Alex 🙂 Efter skolan så drog vi till stan och satt och fikade på Wayne´s i typ 2 timmar och bara satt och pratade 🙂 Såå härligt att sitta i värmen och fika och prata nu när det börjar bli riktigt ruggigt ute. Tack och lov att jag hann köpa en höstjacka igår, det va typ sista chansen kändes det som! Jag och Alex hade tänkt fota idag men det blev så sjukt dåligt regnväder så vi skippade det, så det kommer tyvärr inga bilder på jackan och det idag. Ska försöka hinna det imorgon 🙂

Iallafall så ska jag och Alex ha myskväll ikväll hemma hos henne och sen ska jag sova över. Vi ska typ trycka i oss massa onyttigheter och se på film och nörda framför våra datorer. Det kommer bli AWESOME! 😀

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *